MuscleTool

Hvem er MuscleTool?

MuscleTool er et dansk iværksætteri, hvis primære fokus er at hjælpe danskere til en lettere hverdag med mere velvære. Det fandt ud af vi kunne gøre ved en simpelt men meget effektiv opfindelse, nemlig massagepistolen! Vi har ikke opfundet massagepistoler generelt, den ære kan vi desværre ikke tage, men vi er stolte at kunne tilbyde danskere vores helt eget produkt, et produkt hvor der fokus på kvalitet!


NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK!

Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og syntes samtidig alle have den mulighed at opleve hvad en massagepistol i god kvalitet kan gøre for en, i ens hverdag. Uanset om du døjer med opspændtheder og ømme muskler, efter lange arbejdsdage, er meget aktivet generelt, eller blot trænger til massage, kan MuscleTool hjælpe dig! Vi har derfor fået udviklet et produkt, sammensat af kun de bedste materialer! Pakket ind et lækkert og tidsløst design, kan man både fysisk og visuelt føle glæden af et ordenligt produkt.


SIMPLICITET GØR LIVET LETTERE!

Udover du får et kvalitets produkt når du køber et af vores MuscleTools, er det også utrolig let at betjene! Vores MuscleTools har blot en enkelt knap til alt. Ingen fancy farver, og smarte ekstra knapper men produkter der virker hver gang du har brug for det, og har massere af overskud, også når batteriet er ved at være brugt! Vi har nemlig en massage pistol med markedets kraftigste batteripakke på hele 3400 mah, det betyder du har massere af power og slagkraft til timevis af effektive behandlinger,  


FORDI VI GERNE VIL HJÆLPE – OG FORDI VI TROR PÅ GOD KARMA

Vores produkter er prissat så alle kan få råd til at give kroppen den behandling den fortjener! Vi ved selv hvordan kroppen kan drille til tider, og hvor tiltrængt det kan være at få en omgang massage og få løsnet op, så man kan slappe af efter en lang dag! At booke tid hos massør kan være yderst tiltrængt til tider, men det behøver du ikke vente på længere! Din professionelle massør er nemlig til rådighed når som helst med et MuscleTool i hjemmet! …Eller med i tasken på farten! Kittet med et MuscleTool fylder nemlig ikke mere end en lille toilettaske, Det betyder for dig at du kan glæde dig til ægte dybdegående eller let massage, når som helst og hvorsomhelst. Og det bedste ved det hele, et MuscleTool koster ikke mere end få gange hos en massør!


HVEM STÅR BAG FIRMAET ?

Virksomheden er en 100% dansk virksomhed, Vi står inde for de produkter vi sælger, og garanterer dig tilfredshed eller pengene retur! Vores mission med denne virksomhed er som overstående beskriver, nemlig at hjælpe dig til en lettere hverdag og mere velvære, har du nogle spørgsmål skal du ikke tøve, vi står vi klar til at hjælpe!  Os bag virksomheden er mennesker der har en brændende passion for at gøre en forskel hvor vi kan. Vi ved, at krop og sind hænger sammen, og hvis vi kan hjælpe dig med at få din krop til at slappe af, ved vi at dette også vil have en positiv effekt på flere områder i dit liv, win win.

Navnet MuscleTool – For Every body, er som navnet siger, et værktøj der kan hjælpe dig uanset hvem du er, til en mere afslappet krop! Det er uanset om du døjer med opspændte og ømme muskler, eller blot ønsker lidt wellness massage indimellem, MuscleTool er for alle!


ANBEFALET AF DANSKE FYSIOTERAPEUTER, OG BRUGT AF KIOPRAKTORER I ÅREVIS!

Hvis du har været hos en kiropraktor eller fysioterapeut, har du måske også prøvet et lignende apparat i forbindelse med din behandling, Massagepistoler er nemlig ikke et total nyopfundet produkt, men et utrolig effektivt et af slagsen! En massage pistol (hvis kraftig nok) kan nemlig løsne nemlig stædige og opspændte muskler så effektivt, at de har været brugt af kiropraktorer, og fysioterapeuter i årevis, og stadig bliver brugt den dag idag. Forskellen er bare de bliver skiftet ud med batteridrevne massagepistoler, istedet for gamle modeller med ledning i. Vi er stolte af at kunne fortælle at vi også samarbejder med danske fysioterapeuter.


OPTIMER DIN TRÆNING, OG RESTITUER HURTIGERE

Udover en behandling kan være yderst afslappende og behagelig at bruge, kan det faktisk også hjælpe din krop med at restituerer hurtigere og blive mere smidig ved at løsne op i gamle opspændtheder. Uanset hvilken sportsgren du dyrker, ved du nok at restituering er altafgørende for hvor effektiv din krop er, og hvornår du er klar til at give den gas igen! Ved at skabe mere blodflow til områder der der har brug for det, fremmer du kroppens naturlige restituerings process, og forbedre dine chancer for at komme dig hurtigere. Sportsmassage og massage generelt har altid været brugt til at optimerer professionelle atleter, og du kan nu selv behandle de nødvendige området som var du professionel massør, ved at give en dybdegående og effektivt massage på rekordtid! Et MuscleTool er uundværligt værktøj for dig der virkelig går op i effektivitet forbindelse med din sportsgren!


DEL GERNE BUDSKABET – OG HJÆLP OS MED AT HJÆLPE ENDNU FLERE

Del budskabet om Muscle-Tool med venner og bekendte så de også kan slippe af med ømme og opspændte muskler! Vi vil utrolig gerne høre din mening når du også har prøvet et MuscleTool.