MuscleTool

Privatlivspolitik

MuscleTool Danmark´s privatlivspolitik oplyser om hvorledes vi indsamler, bruger, vedligeholder og videreoplyser information fra brugere af MuscleTool.com

MuscleTool kan kontakte dig ( ordreafgiver)  direkte pr. mail eller pr. telefon såfremt der opstår spørgsmål i forhold til dine bestillinger på vores hjemmeside. Vi kan kontakte dig i forhold til indholdet af din bestilling, eller hvis vi har spørgsmål til f.eks. til modtagerens adresse.
Modtagerens kontaktoplysninger passer vi også på.

MuscleTool bringer ud til hele Danmark – modtagerens telefonnr. bliver benyttet til at give leveringsinformationer på, hvis modtageren ikke er hjemme. Dette gør vi, da vi oplever, at dette giver den bedste oplevelse og service.

Hos MuscleTool bestræber vi os på at være en ansvarlig Privacy By Design virksomhed/platform.
Derfor indsamler og/eller behandler vi få brugerdata fra eller om de brugere som besøger websitet Muscle-Tool.com. Af samme grund benytter vi ej heller de kontaktoplysninger som du sender til os fra Muscle-Tool.com´s kontaktformularer, til andre formål end, at kontakte brugere, efter disse har anmodet om at blive kontaktet. Derfor vil du ikke få tilsendt e-mail kampagner, nyhedsbreve m.v. efter du har udfyldt en af de kontaktformularer som du finder på websitet www.Muscle-Tool.com

Beskyttelse af Personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Uanset hvor godt vi forsøger det, kan vi dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter formålet er ophørt.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi datoen for “sidst opdateret” nederst på siden.
I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf.

Anvendelse af Cookies

Vi anvender Google Analytics og Facebook Pixlen til indsamling af brugsstatistik på Muscle-Tool.com

Levering og beskyttelse af personhenførbart data

Muscle-Tool leverer ud dagligt, hvor modtagers navn og adresse samt telefon nr. angives. Dette sker ud fra en bekræftelse fra ordreafgiveren og vi har derfor tilladelse til at skrive disse informationer på vores følgeseddel og adressekort på forsendelsen.

Kontakt os vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Muscle-Tool, skal du rette henvendelse på kundeservice@muscletool.dk eller telefon +45 40 60 60 99. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Websitet ejes og drives af MuscleTool Danmark

Tranevej 14
2400 København
(+45) 40 60 60 99
kundeservice@muscletool.dk

CVR: 36704039

Sidst opdateret d. 3/1 2020